Boraink

Zenit

A Zenit igazi Balatoni fajta, itt nemesítették a múlt században. A Balaton-felvidék vulkanikus talajú, napsütötte lejtőnek igazi csibésze. Vibráló, zamatokban és alkoholban gazdag csábítást kínál.

Káli, védett eredetű száraz fehérbor.

– Kapható –

Alk:12% vol 750 ml

1800 Ft / palack

Pinot Noir Rosé

Ez nem csak egy rozé. Karakteres, savakban gazdag, egy igazi nyári élményt adó bor. A Balaton-felvidék Pinot családjának vörös tagja épp olyan kiváló termést ad ezen a tájon mint a Szürkebarát testvére.

– Kapható –

Alk:12% vol 750 ml

1600 Ft / palack

Rajnai Rizling

A rizling, ahogy azt a világ ismeri, egy igazán nemzetközi fajta, ami itt a Balaton északi partján igazi otthonra lelt. Nem is akárhogy, visszaadva a Szt. György hegy igazi különlegességét. Minden korty belőle bizserget.

– Kapható –

Alk:12,5% vol 750 ml

2000 Ft / palack

Olaszrizling

Az olaszrizling a Balaton-felvidék legnépszerűbb és legkiválóbb fajtája. A Káli-medence déli lejtőiről származó telt mandulás ízével, vulkanikus savaival igazi borkülönlegeség.

– Kapható –

2100 Ft / palack

Koppány lova

A legenda szerint 997. őszén Koppány vezér seregei a Káli medencében  gyülekeztek, mielőtt sorsdöntő csatára indultak Veszprém alá, István ellen. Ősi szokás szerint Koppány egyik lovát áldozták fel, hogy annak vére által kérjék a régi istenek segítségét. István győzött, de a pogány áldozati vér beivódott a mai szőlőtőkéknek helyet adó termékeny földbe, táplálva a Káli-medence kiváló (vér)vörös borait. E nemes hagyománynak, büszke örököse e kiváló cuvée.

– Jelenleg nem kapható –

Szürkebarát

A Badacsony hegy déli lejtőjéről származó igazi ikonikus bor. Több száz éves helyi műveléssel neve egybeforrt a hegy nevével. Az itt készült szürkebarát igazi Badacsonyi különlegesség, a tűz és a méz egyedi keveréke.

– Jeleneg nem kapható –

Fenti áraink tartalmazzák az ÁFA-t.
Boraink minimum 3 karton(18 palack) mennyiségben az alábbi e-mail címen rendelhetők:
nimfeumkft [ kukac ] gmail [pont] com